Gyakran ismételt kérdések

Kell fizetni az ingyenes konzultációért?

Nem! Az ingyenes konzultációnak épp az a lényege, hogy ingyen válaszolunk a kérdéseire, és szakmai tanácsot adunk a projekt megvalósításával kapcsolatban.

 

Mielőtt élni szeretne az ingyenes konzultáció lehetőségével, nem árt lefektetni pár alap szempontot a projekt kapcsán, hogy tudjunk válaszolni a felmerülő kérdésekre.

 

Pár példa:
  • A projekt körülírása nagy vonalakban
  • Milyen projektről van szó (weboldal, applikáció, beágyazott rendszerek)
  • Mi a projekt célja (értékesítés, bemutatás, információ átadás stb…)
  • A projekt volumene (One page, több oldalas, webshop, komplex weboldal…)

Mi történik, miután megkapom a weboldalam és segítségre lenne szükségem?

Az elkészült weboldal nem egy kész termék, a szakszerű üzemeltetés elengedhetetlen!

 

Természetesen miután átadtuk a projektet, nem engedjük el a kezét és dobjuk a mély vízbe, a kérdéseivel nyugodt szívvel fordulhat hozzánk, válaszolunk, illetve megoldjuk a felmerülő problémákat.

 

A már működő weboldalával kapcsolatban felmerülő kérdésekkel, fejlesztési ötletekkel, problémákkal a későbbiekben is fordulhat hozzánk. Emellett lehetősége van karbantartási csomagot kérni, mely biztonság, teljesítmény, keresőoptimalizálás, valamint gyakran frissülő honlapoknál design szolgáltatásokat foglal magába.

 

Karbantartási szolgáltatás egyidejű megrendelése esetén a weboldal árából kedvezményt biztosítunk.

 

Ha igényét ajánlatkéréskor jelzi, ajánlatunk a weboldal készítés ára mellett tartalmazni fogja az üzemeltetést is!

Be lehet menni hozzátok, megnézni, hogy dolgoztok?

Természetesen be lehet jönni hozzánk az irodánkba, válaszolunk minden szakmai és azon túlmutató kérdésre is, bár túlnyomó részben reméljük nem csak az éppen aktuális időjárást szeretné velünk valaki megvitatni.

 

Sőt mi több, mi a cégen belül mélyen hiszünk az ügyfél-kivitelező közti kapocsban és együttműködésben, mindkét félnek érdeke, hogy egy olyan kohézió alakuljon ki, mely során úgy az ügyfél mint a kivitelező ugyan azt a szemléleti módot képviseli, így biztosítva a projekt szisztematikus fejlődését.

Ha útközben meggondolom magam és változtatni szeretnék, azért külön kell fizetnem?

Erre így konkrétan nem tudunk sem igennel, sem nemmel válaszolni.

 

Rengeteg befolyásoló tényezőtől függ, de leginkább a projekt volumenétől és az aktuális fejlesztési szakasztól.
Ezalatt azt értjük, nem mindegy, hogy egy One page bemutatkozó oldalt készítünk Önnek és még a fejlesztési szakasz elején tartunk, azaz a tervezésnél, vagy egy marketplace-t fejlesztünk és már azon belül is csak a végső finomításokat csináljuk.

 

Továbbá az sem mindegy, hogy bővíteni szeretnénk az oldalt, vagy redukálni abból, ha egy One page bemutatkozó oldalt szerettünk volna, de útközben ráeszméltünk, hogy többet szeretnénk, és egy több oldalból álló komplexebb weboldallal jobban kitudnánk fejezni önmagunkat, akkor közösen leülünk, és újra tervezzük a projektek, illetve számolunk a vele járó anyagi vonzatokkal is.

 

Ha kisebb design vagy funkció módosítást kellene az oldalon belül végezni, azt természetesen többlet költség nélkül elvégezzük, persze mindezt csak a jó ízlés határán belül.

Vállaltok karbantartást és üzemeltetést?

Igen vállalunk, saját projektek kapcsán, az ügyféllel való projekt tervezési folyamatában mindenképp kitérünk erre a lehetőségre és felajánljuk a szolgáltatásainkat.

 

Külsős projektek karbantartását és üzemeltetését az adott projekt technikai és tartami megtekintése után, csakis kivételes esetekben vállaljuk.

 

Mit biztosít az üzemeltetés avagy honlap karbantartás?

 

Biztonságos üzemeltetés
A weboldalak minden napos mentésével, vírusírtással, monitorozással és folyamatos felügyelettel kiemelten magas szintű biztonságot nyújtunk a honlapok működéséhez.

 

Frissítések telepítése
A honlapok rendszeres frissítése biztosítja, hogy az oldalak stabilan működjenek. A frissítések lehetnek biztonsági javítások, új funkciók, és megelőzhetnek kompatibilitási problémákat.

 

Technikai támogatás
Amennyiben hibát észlel honlapján, a problémát munkanapokon még aznap, illetve maximum 72 órán belül elhárítjuk. Ha technikai kérdése, kérése van, elakadt a honlap szerkesztésével, rövid időn belül segítünk.

 

Tartalommenedzsment
Ön elküldi a bővítendő tartalmat, mi szakszerűen beszerkesztjük. Nem jelent gondot videók, speciálisabb táblázatok, letölthető tartalmak, kérdőívek szerkesztése sem.

 

Grafikai munkák
Ha elküldi az igényeit, a meglevő honlap dizájnjához illesztve a grafikus beszerkeszti az új tartalmat. A grafikai munkákhoz kizárólag jogtiszta fotókat használunk.

Milyen árakkal dolgoztok?

Egy weboldal árát elsősorban a projekt volumene, a kidolgozás minősége és az elvégzendő feladatok bonyolultsága határozza meg.

 

Projekt nagysága
Nem mindegy, hogy egy nagyvállalat honlapját -, egy webáruházat -, vagy egy induló vállalkozás bemutatkozó weblapját kell megtervezni. Egy vállalat honlapja vagy webshop jóval több munkát igényel, mint egy startup vállalkozásé.

 

Kidolgozás minősége
Napjainkban az internetezők több, mint 60%-a valamilyen mobil eszközről böngészi a netet. Egy jó weboldal tökéletesen jelenik meg minden eszközön, elengedhetetlen, hogy minden elem pontosan a helyén legyen. Különös figyelmet fordítunk a felhasználói élményre, elsősorban a mobil megjelenésre. Mindent a legapróbb részletekig kidolgozunk, ez egyes esetekben sok plusz munkát és tesztelést igényel.

 

Feladatok bonyolultsága
Minden weboldalnak konkrét célja van. Vannak a “klasszikus céges oldalak”, melyek feladata főként az imázs építés vagy valamilyen promóciós céllal készülnek; valamint vannak a “webes alkalmazások”, melyek konkrét szolgáltatást nyújtanak (pl. webshop, online szobafoglalás). Egy álláshirdetéses rendszer fejlesztése jóval több munkát igényel, mint egy informatív, nem webes szolgáltatást kínáló (étterem, építőipari vállalkozás) cég honlapja.
Tekintse meg irányárainkat és kérjen ingyenes, SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT.

Mennyi idő alatt lesz kész a weboldalam?

Tudjuk, ha már megvan az ötlet és összeállt a projekt mivoltja, akkor mindenki azt szeretné ha már azonnal kész terméket kapna, sajnos ilyet ígérni mi nem tudunk és nem is fogunk, sajnos mi sem vagyunk varázslok, pedig nagyon próbálkozunk ám.

 

Ellenben azt is tudjuk, hogy a kapkodás soha nem vezet semmi jóra, így “tegnapra” munkákat nem tudunk vállalni. Ez az Ön érdeke is. Ugye nem szeretné, hogy valaki átgondolatlanul, koncepció nélkül összecsapja a weboldalát?

 

Mindig alaposan átgondoljuk a legapróbb részletekig az elvárásokat, mielőtt egy projektnek nekilátunk. Hogy ez mennyi időt vesz igénybe, a projekt nagyságától függ. Egy átlagos oldal design terve körülbelül egy hét alatt készül el, a fejlesztés ennek minimum a kétszerese.

Kell fizetnem előleget?

Igen, 30%-ot, mely a szerződéskötés után kerül kifizetésre. A projekt költségének fennmaradó 70% a weboldal végleges átadása után kerül kifizetésre.

 

Az előleg biztosítja számunkra, hogy megfelelő mennyiségű időt tudjunk a projektre szánni és kellő bizalommal tudjunk a projekt fejlesztésébe belekezdeni, valamint az előleg a megbízót is szorosabb együttműködésre készteti a projekttel kapcsolatban.

 

Előleg nélkül nem áll módunkban bármilyen projektek elvállalni.