ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Trebuie să plătesc pentru consultarea gratuită?

Nu! Esența consultării gratuite este faptul că răspundem la întrebările dumneavoastră fără niciun cost și vă oferim consiliere profesională cu privire la modul de implementare a proiectului.

 

Înainte de a profita de consultarea gratuită, ar trebui să stabiliți anumite criterii de bază ale proiectului, astfel încât să putem răspunde la întrebările dumneavoastră.

 

Iată câteva exemple la ce ne-am gândit:
  • Ce fel de proiect este (site web, aplicație, sisteme încorporate)
  • Care este scopul proiectului (vânzări, prezentare, transfer de informații etc…)
  • Volumul proiectului (O pagină, mai multe pagini, webshop, site complex…)

Ce se întâmplă dacă după recepția site-ului web am nevoie de ajutor?

Site-ul terminat nu este un produs finit, exploatarea profesională este esențială!

 

După ce vom preda proiectul, puteți să ne adresați întrebări, vom răspunde cu siguranță și rezolvăm problemele apărute.

 

Puteți să ne contactați cu întrebări, idei de dezvoltare și probleme care pot apărea odată cu folosirea site-ului dumneavoastră. De asemenea, puteți solicita un pachet de mentenanță care include servicii de securitate, performanță, optimizare a motorului de căutare și servicii de proiectare pentru site-uri web care se actualizează frecvent. Dacă comandați serviciul de mentenanță, odată cu proiectarea site-ului web, vă oferim reducere de preț.

 

Dacă indicați în cererea dumneavoastră de ofertă pretenția, oferta noastră va include pe lângă proiectarea site-ului web și exploatarea acestuia.

Am putea să vă vizităm să vedem cum lucrați?

Desigur, puteți să veniți la biroul nostru, vom răspunde la orice întrebare profesională, dar în mare parte, sperăm că nu doriți doar să discutăm despre vremea actuală.

 

În cadrul companiei, credem în relația și colaborarea între client și proiectant, este interesul ambelor părți să dezvolte o coeziune în care atât clientul cât și contractantul să reprezinte aceeași metodă de abordare, asigurând astfel dezvoltarea sistematică a proiectului.

Dacă între timp mă răzgândesc și vreau să schimb ceva, trebuie să plătesc separat?

La această întrebare nu putem răspunde nici afirmativ, nici negativ.

 

Aceasta depinde de mulți factori, dar mai ales de volumul proiectului și de faza de dezvoltare în care se află proiectul.

 

Ne referim la faptul că nu este totuna dacă vorbim despre un site de prezentare  ”One Page” aflat în faza de proiectare sau  dacă dezvoltăm un marketplace unde au mai rămas doar elementele de finisaj.

 

De asemenea, contează dacă vrem să extindem pagina sau dorim să o reducem. Contează dacă am fi dorit un site de prezentare  ”One Page”, dar ne-am dat seama pe parcurs că am putea să ne exprimăm mult mai bine printr-un site complex alcătuit din mai multe pagini. În acest caz reproiectăm împreună, luând în considerare costurile suplimentare care apar.

 

Dacă trebuie să efectuăm modificări minore de design sau caracteristică, desigur o vom face fără costuri suplimentare, în limita bunului simț.

Efectuați întreținere și exploatare?

Da, în cadrul propriilor proiecte, cu siguranță vom propune această posibilitate oferind serviciile noastre chiar în procesul de planificare.

 

În cazuri excepționale, acceptăm întreținerea și exploatarea proiectelor externe după ce am analizat natura tehnică și conținutul acestuia.

 

Ce oferă exploatarea sau întreținerea site-ului web?

 

Funcționare în condiții de siguranță
Vă oferim site-ului dumneavoastră o securitate la nivel înalt prin backup-uri zilnice, antivirus, monitorizare continuă.

 

Instalarea actualizărilor
Actualizarea periodică a site-urilor web asigură funcționarea stabilă a paginilor. Actualizările pot fi corecții de securitate, funcții noi care pot preveni problemele de incompatibilitate.

 

Suport tehnic
Dacă întâmpinați o eroare apărută în site-ul dumneavoastră, vom remedia problema înaceeași zi sau în cel mult 72 de ore. Dacă aveți o întrebare sau o solicitare tehnică și vă blocați în editarea site-ului, vă ajutăm în cel mai scurt timp.

 

Managementul conținutului
Ne trimiteți conținutul care urmează să fie actualizat iar noi îl edităm în mod professional chiar dacă este vorba despre videoclipuri, tabele speciale, conținuturi descărcabile sau chestionare.

 

Lucrări grafice
Trimiteți-ne pretențiile, iar graficianul va personaliza noul conținul conform designului existent. În cadrul lucrărilor grafice, utilizăm numai fotografii legale.

La ce prețuri lucrați?

Costul unui site web este determinat în primul rând de mărimea proiectului, de calitatea proiectării și de complexitatea sarcinilor care trebuie îndeplinite.

 

Dimensiunea proiectului
Contează dacă trebuie  proiectat un site web pentru o companie mare – un webshop – sau un site de prezentare pentru o intreprindere care acum își începe activitatea. Un magazin online necesită mult mai multă muncă decât un site web pentru o afacere Start Up.

 

Calitatea proiectării
Peste 60% dintre utilizatorii de internet navighează pe web de pe un dispozitiv mobil. Un site web excelent, va apărea perfect pe fiecare dispozitiv, este esențial ca toate elementele să fie la locul portivit. Acordăm o atenție deosebită experienței utilizatorului, în special aspectului pe dispozitive mobile. Acordăm atenție celor mai mici detalii, care necesită multă muncă și testare suplimentară.

 

Complexitatea sarcinilor
Fiecare site web are un scop specific. Există „site-uri clasice al unor companii” care sunt concepute pentru construirea unei imagini sau au scopuri promoționale; există „aplicații web” care oferă servicii specifice (de exemplu: magazin online, rezervare online). Dezvoltarea unui sistem de postare a locurilor de muncă necesită mult mai multă muncă decât un site informativ (site-ul unui restaurant sau unei companii de construcții).

 

Consultați prețurile noastre normative și solicitați o ofertă gratuită și personalizată.

Cât timp va fi gata site-ul meu?

Odată ce aveți la cunoștință ideea și natura proiectului, toată lumea își dorește să obțină imediat produsul finit, din păcate acest lucru nu putem asigura pentru că nu suntem magicieni deși ne străduim.

 

Pe de altă parte, știm că graba stică treaba și nu va duce la niciun rezultat bun.Este, de asemenea, în interesul dumneavoastră. Nu-i așa că nu doriți nici dumneavoastră ca cineva să vă strice site-ul web fără nici o concepție?

 

Înainte de a începe un proiect, luăm în considerare cerințele până la cele mai mici detalii. Timpul lucru depinde de dimensiunea proiectului. Elaborarea planului de proiectare al unui site obișnuit este aproximativ o săptămână, dezvoltarea acestuia durează cu cel puțin două ori mai mult.

Trebuie să plătesc un avans?

Da, 30% din suma totală, care se plătește după încheierea contractului. Restul de 70% din costul proiectului va fi plătit după predarea site-ului finalizat.

 

Plata în avans ne asigură încrederea cu care o să începem dezvoltarea proiectului, acordând suficient timp pentru elaborarea acestuia, totodată îndeamnă clientul la o colaborare și mai strânsă.

 

Nu suntem în măsură să începem niciun proiect fără plată în avans.