Simon technology

A tökéletességet a fénysebességhez hasonlóan elérni nem lehet, de annak megközelítésére való törekvés már kellőképp szükséges egy tökéletlen világban.

Cégünk személyre szabott weboldalakat és webshopokat készít, kis- és nagy vállalkozóknak, vállalatoknak, teljes mértékben a megrendelő igényeire szabva.
Annak tudatában, hogy weboldala képviseli Önt vagy cégét, igyekszünk olyan honlapot alkotni, mely felhasználóbarát, pragmatikus és gördülékeny, továbbá az arculatát úgy tervezzük meg, hogy nemcsak időtálló, hanem híven tükrözze cége tevékenységét és szellemiségét.
Mi hiszünk a személyes találkozók erejében, az ügyfél-kivitelező közti kapocsban és együttműködésben, a közös tervezés folyamatában, és az ebből adódó termék sikerében. Mindkét félnek érdeke, hogy egy olyan kohézió alakuljon ki, mely során úgy az ügyfél, mint a kivitelező ugyanazt a szemléleti módot képviseli, így biztosítva a projekt szisztematikus fejlődését.
Kivételes esetekben, egyedi megkeresésre foglalkozunk applikációk fejlesztésével, valamint beágyazott rendszerek programozásával.
avatar 2 feher

László

Full stack developer

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

avatar 3 feher

Tamás

Full stack developer

Tudomány az, amit értünk annyira, hogy elmagyarázzuk egy számítógépnek. Minden más művészet.

PARTNEREINK

Bea1

Matusinka Beáta

Marketing
Zsolt2

Balog Zsolt

Design